در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
مدت مرخصی زایمان چند ماه است ؟
2 پاسخ
توسط
مدت مرخصی زایمان 6 ماه می باشد
توسط (330,690 امتیاز)

سلام به طور خلاصه

مجلس 9 ماه مرخصی زایمان را تصویب کرد

تامین اجتماعی‌: به دلیل نداشتن بودجه عملی نمی باشد

حکم دیوان : اگر بودجه بود باید مدت 9 ماه اعمال شود

 برخی از شاغلان خانم، جهت اعتراض به عدم اجرای این مصوبه، به دیوان عدالت اداری شکایت کرده اند. دیوان عدالت اداری نیز مطابق قانون به آنها حق داده و احکامی جهت افزایش مرخصی زایمان صادر کرده است ولی برخی از این احکام اجرا نشده.
در رابطه با قوانین و احکامی که هنوز قابل اجرا نیست، غالبا به دلیل تامین بار مالی از سوی دولت است.
در صورتی که خانم شاغلی تمایل به پیگیری موضوع افزایش مرخصی زایمان خود داشته باشد با شکایت به دیوان عدالت اداری، دستگاه محل استخدام خود را می تواند موظف به اجرای قانون کند. البته به شرطی که بودجه آن نیز تامین شده باشد.

آیا می توانم برای مرخصي زايمان می توانم به دیوان عدالت شکایت کنم تا از 9 ماه مرخصی استفاده کنم