در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام

من حدود ۱۸ سال سابقه کار در بانک را دارم به دلیل مشکلات نمیتوانم به کار با بانک ملت ادامه بدهم حال از من خواسته شده یا تقاضای استعفا بدهم یا باز خرید که من تفاوت آنها را نمیدانم کدام بهتر است . به نظر شما بهترین راه برای من چیست که بتوانم بازنشسته بشوم؟
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
سلام ، لطفا بفرماید شما مشمول چه قانونی هستید وبیمه شما به کدام صندوق واریز می شود تا بتوانیم پاسخ شما را کامل بدهیم