در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

سلام

ممكنه ديه من رو حساب كنين تا ١٥ اسفند هم طول درمان دادن،٢٨ آبان تصادف كردم

  1. پارگی بخیه شده دامیه در دوناحیه از پس سر
  2. پارگی بخیه شده دو مورد دامیه در ناحیه پیشانی راست.
  3. ساییدگی حارصه پیشانی چپ
  4. خونمردگی شدید داخل چشم راست و چپ
  5.  شکستگی استخوان ترقوه چپ
  6. کندگی رباط صلیبی زانوی راست
  7. شکستگی در قسمت فوقانی استخوان درشت نی پای راست که همراه با اسیب نسج نرم قسمت فوقانی ساق راست ناشی از جراحی پین گذاری که در اثر اصابت جسم سخت
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... دیه موارد 1 تا 3 معادل 9 درصد دیه کامل میباشد که بنرخ سال 97 مبلغ 207/900/000 ریال خواهد شد.

درخصوص بند4تا7 میزان دقیق دیه و ارش پس از طی شدن مدت طول درمان قابل اعلام است.