در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
بنده با موتور بدون ببمه و گواهینامه با یک سراتو تصادف کردم که نزدیک ۱۰ ملیون خسارت وارد شده و این پولا ندارم ایا متواری بشم یا مراحل قانونی اش را طی کنم ؟ ایا زندان دارد ؟
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام ، خیر چون حوادث رانندگی جزء جرایم غیر عمد است ، در صورت شکایت مالک خودروی زیاندیده تنها باید خسارت خودروی فرد زیاندیده را پرداخت نمایید و اگر ارزش خودروی سراتو زیاندیده بیشتر از 154میلیون تومان باشد شما باید مبلغ کمتری از خسارت وارده را پرداخت نمایید .