در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

پس از معاینه مجدد پزشک قانونی ۳ درصد زده و درصد شکستگی و بقیه صدمات چی میشه چرا ذکر نکرده البته التیام با عیب
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
باسلام .... میزان نهایی دیات و ارش صدمات بدنی از تجمیع تمام بندهای مندرج در نظریه پزشکی قانونی که در چند نوبت صورت گرفته و اعلام نظر شده محاسبه میشود لذا در اغلب موارد نوشته میشود (( دیه مقدر دارد)) یعنی هر میزان که در قانون مشخص شده است.

در خصوص شکستگی ها نیز التیام معیوب و یا مطلوب دیه مقدر دارد.