در صندوق بازنشستگی کشوری توسط (100 امتیاز)
با سلام

کارمند یکی از ادارات دولتی با 26 سال سابقه کار هستم چندی پیش رئیس اداره پست اینجانب را تغییر داد که منجر به تنزل پست و کاهش حقوق و مزایای اینجانب گردید آیا اگر به دیوان عدالت اداری شکایت کنم و سپس پیش از موعد خودم را بازنشست کنم بعد از بازنشستگی می توانم شکوائیه خود را در دیوان پی گیری نمایم یا بمحض بازنشستگی و قطع ارتباط کاری شکوائیه قابل پی گیری نیست ؟
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

با سلام

برابر قانون شهروندی تنزل پست سازمانی بدون رای کمیته تخلفات اداری ممنوع است. شما همیشه می توانید با به دیوان عدالت اداری شکایت کنید.