در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (390 امتیاز)
میشه دقیقا دستورالعمل بیمه ها درخصوص نقص عضو را بفرمایید و یا مشخصا از چه درصدی از عضو به بالا نقص عضو حساب میکنن و شامل خسارت گرفتن هستند ؟مثال 16درصد صدمه شنوائی که برنمیگرده ، بعد از بستن قرارداد هر بیمه ای عمر یا ...... جزوه نقص عضو هست یا نه ؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

در پاسخ به سوال شما دوست عزیز باید خدمت تون عرض کنم که قانون در ایران با توجه به شرایط شرکتها به صورتهای خاص تعبیر و اعمال می گردد،همانطوری که در شعب دادگاه و در مورد یک موضوع،نظر هر قاضی ممکن است با قاضی دیگر متفاوت باشد.

بنده سوال شما رو از مدیر دفتر بیمه پاسارگاد شعبه دکتر بهشتی سوال کردم و ایشون گفتن که نقص عضو،نقص عضو هست و داخلی و خارجی نداره و باید غرامت نقص عضو پرداخت بشه و ما پرداخت می کنیم.

اما اینکه همه مدیران شعب در شرکتهای بیمه این رو به یک نحو تفسیر و یا اعمال کنن،موضوعیه که به اعتقاد بنده فقط و فقط باید از مرکز هر شرکت بیمه و مدیر اشخاص شرکتهای بیمه سوال بشه.

بیمه نامه خود را از نماینده مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام