در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام.من ماه قبل قراربودبریزن نریختن رفتم شعبه گفت درست شد15آذرمیادبه حسابت ولی هنوزنیومده.دفعه اوله که میخوام حقوق بگیرم.امکان داره روزجمعه بریزن.ازخرم آبادکسی واریزی داشته؟شعبه1.شانزدهم آذرماه ساعت11
1 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

سلام
با تشکر از طرح سوالتون در بیدبرگ

لطفا دیدگاه یا سوالات مربوط به واریز حقوق بیمه بیکاری آذرماه 97 خرم آباد را در قسمت پاسخ یا دیدگاه سوال زیر مطرح کنید و از ایجاد سوال جدید برای بیمه بیکاری آذر ماه 97 مربوط به خرم آباد خودداری نمایید. با تشکر

از خرم آباد کسی حقوق بیمه بیکاری آذر ماه 97 واریز شده ؟