در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
نمایش از نو توسط
سلام

لطفا ساعت وشعبه رابنویسیدممنون.مال من آبان ماه قراربودواریز بشه نشدرفتم شعبه گفتن آذرماه.
توسط (100 امتیاز)
برای همکار من ریختن ولی برای من نه چرا اخه.میشه همچین چیزی جفتمون یه شعبه بودیم من متاهل اون مجرد.
2 پاسخ
توسط (220 امتیاز)
من شعبه یک بلوار ولایت هستم.ک تا حالا ک ساعت ۱۹ =۴۰دیقه س نریختن.شما خرم آبادی هستید؟؟!
توسط (100 امتیاز)
سلام آره خرم آبادی ام.قراربود ماه قبل بریزن نریختن.رفتم شعبه گفت درست شد آذرماه میدنش ولی هنوز نریختنش.باراول که میخوان بریزن.شعبه1
سوال شده آذر 7, 2018 در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز) واریزی بیمه بیکاری خرم آباد در آذر 97
توسط (220 امتیاز)
فردا صبح باید بریم امور فنی پیگیر بشیم
توسط (100 امتیاز)
سلام بیشترشهرها پرداخت نشده احتمالافرداپرداخت کنن.کسی روسراغ داری که براش واریزکرده باشن ازخرم آباد؟
توسط (100 امتیاز)
سلام من رفتم شعبه 1گفت بخاطرتعطیلی پرداخت نشدن.گفت امروز17آذرهمه پرداخت میشن.
توسط (140 امتیاز)
من الیگودرز هستم برای من هم تا این لحظه چیزی واریز نکردن
توسط (140 امتیاز)
الان ازشعبه دوم خرم اباد میام گفت واریز میشه اگه شما گرفتید خبری بدید ممنون
توسط (100 امتیاز)
سلام مال من ساعت11واریزشد.امروزهمه واریزمیشن.شعبه1خرم آباد.
توسط (140 امتیاز)
ساعت11صبح شعبه دوم خرم اباد واریز شد..میشه انشالا مال همه
توسط (140 امتیاز)
سلام.دوستان منم از خرم اباد مزاحم میشم.هنوز واریز نشده زنگ زدم شماره گویا تامین اجتماعی گفت شنبه  زنگ زدم دیروز گفت مشکلی نداری تامین اجتماعی اینطوره