در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
باعرض سلام وخسته نباشید

بنده۱۵سال درنیروی انتظامی خدمت کرده ام وهم اکنون خانواده ام مستمری بگیرهستند.خواستم بپرسم اولاسنوات ویاحقوق قانونی به بنده یاخانواده ام تعلق میگیرد؟دومابرای دریافت وام ضروری که اعلام شده چطوروبه کجابایدمراجعه شود؟

پیشاپیش ازلطف وهمکاری شماکمال تشکررادارم.
1 پاسخ
توسط (2,380 امتیاز)
بادرود؛

اگر وضعیت مستمری عائله به دلیل اخراج سرپرست از یگان باشد فقط سه پنجم کل پایه حقوق سرپرست به عائله وی تعلق میگیرد. همچنین با قانون فعلی، وام و مزایای سازمانی تا اطلاع ثانوی به این افراد تعلق نمیگیرد.