در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام
من میخواهم اقدام به بیمه مشاغل آزاد کنم ولی به دلیل 4-10 ساعت تدریس در دانشگاه آزاد از طرف دانشگاه بابت ساعات تدریس در شش ماه حدود 4-6 روز بیمه رد میشود. آیا این بیمه با بیمه مشاغل آزادی که به آن اقدام میکنم هم پوشانی کرده و باعث باطل شدن بیمه مشاغل آزاد من میشود؟
اگر من از دانشگاه درخواست کتبی  کنم که بابت ساعات تدریس بیمه ای برایم رد نکند آیا انجام این کار از طرف دانشگاه آزاد آنها را از طرف قانون دچار مشکل می کند؟
لطفا راهنمایی کنید.
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام شما تا زمانی که بیمه اجباری از طرف دانشگاه برایتان واریز مبشود نمیتوانید بیمه اختیاری برقرار نمایید واگر دانشگاه نسبت به قطع کردن بیمه شما اقدام نماید ومشکلی بوجود بیاید دانشگاه خلاف قانون عمل کرده وبهتر است تا زمانیکه شما تدریس میکنید از طرف دانشگاه بیمه شوید