در سازمان تامین اجتماعی توسط (22,290 امتیاز)
با سلام خدمت مشاورین محترم
مشمولان سبد کالا و بسته غذایی سال 97 در تامین اجتماعی چه کسانی هستند ؟ آیا این بسته فقط به بازنشستگان و مستمری بگیران تعلق می گیرد ؟
2 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام

برابر اعلام مدیران سازمان تامین اجتماعی؛ واریز دو بسته حمایتی به حساب کارگران و بازنشستگان تامین اجتماعی به ارزش 600 هزار تومان تا پایان سال انجام خواهد شد.

این سازمان در حال حاضر درگیر طرح بسته غذایی برای افراد تحت پوشش سازمان خود است و قرار است به افراد واجد شرایط و تحت پوشش خود بسته حمایتی غذایی اختصاص دهد.

  •  در حال حاضر 2 میلیون و 600 هزار بازنشسته از کارافتاده و بازماندگانی که دریافتی آنها زیر 3 میلیون تومان باشد، شناسایی شده اند که در مرحله اول 200 هزار تومان نقدی به حساب آنان واریز خواهد شد و در مرحله بعدی نیز احتمالا به آنها کالا تعلق خواهدگرفت.

 پیشنهادهایی مطرح شده تا از طریق فروشگاههای زنجیره ای و با سبدی از کالاهای متنوع را به بازنشستگان و افرادی که مشمول این بسته غذایی میشوند، اختصاص دهند و بتوانند کالاهایی که نیاز دارند را انتخاب کنند .به عنوان مثال:

 30 قلم کالا وجود داشته باشد و این افراد بتوانند هر کدام را که نیاز زندگی شان است تهیه کنند و کالایی به واجدین شرایط تحمیل نشود.

با توجه به اینکه سیستم پرداختی سازمان تامین اجتماعی ماهی یک بار است احتمالا با حقوق پرداخت خواهد شد.

  •  گروه دومی که مشمول این بسته غذایی می شوند بیمه شدگان شاغل سازمان تأمین اجتماعی هستند که درآمد آنها زیر 3 میلیون تومان است. این افراد شناسایی شده اند و به هر خانواده یک بسته تعلق می گیرد.

بنا بر این است که هر خانواده یک بسته بگیرد و درآمدها جمع زده نمیشود اگر یک مستمری بگیر زیر 3 میلیون تومان درآمد داشته باشد و اعضای خانواده اش نیز شاغل باشند به آن خانواده یک بسته تعلق می گیرد.

 مقرر شده هر خانواده تا پایان سالبه مبلغ 600 هزار تومان بسته حمایتی دریافت کند که 3 مرحله 200 هزار تومانی می شود.

گر چه زمان پرداخت  قطعی آن هنوز اعلام نشده است اما چنانچه کسانی که تحت هر شرایطی استحقاق دریافت این بسته را داشته ولی دریافت نکرده اند می توانند در مرحله بعد به سایت هایی که اعلام خواهد شد مراجعه کنند و اعتراض خود را ثبت کنند تا مورد بررسی قرار بگیرد.

همچنین برای دریافت مشاوره تلفنی از متخصص می توانید از طریق لینک زیر اقدام کنید:

دریافت مشاوره از متخصص