در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

سبد کالا و بسته حمایتی سال 97 در تامین اجتماعی کی و به چه صورت به حساب بیمه شدگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی واریز می شود ؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

سازمان تامین اجتماعی با صدور اطلاعیه مورخ 97/10/30 ضمن پوزش از آن دسته از بیمه شدگان محترمی که مشمول دریافت سبد کالا می شوند اما تا این لحظه وجوه مربوط به حساب ایشان واریز نشده است، اعلام کرد: علی رغم تلاش و پیگیری های سازمان تامین اجتماعی برای واریز وجه سبد کالا، متاسفانه بدلیل مغایرت های مربوط به شماره حساب دریافت شده و برگشت اطلاعات از سوی بانک های عامل، واریزی توسط تعدادی از بانک ها به روز دوشنبه موکول شده است.