در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
سلام

من بیمه ایرانم.نمره چشمم هر دو۳ هستش.میخواستم بدونم میشه عمل کرد.بیمه هزینه رو متقبل میشه
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ..... در خصوص بیمه های درمان تکمیلی شرایط و پوششها در هر قرارداد متفاوت است لذا شما میتوانید قبل از اقدام از طریق امور رفاهی و یا امور اداری مجموعه خود در خصوص دارا بودن پوشش رفع عیوب انکساری چشم که با عمل لیزیک انجام میشود مطلع شوید. البته در برخی قراردادها در خصوص نمره چشم محدودیت وجود دارد.