در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید.

من سه روز پیش با موتور تصادف کردم یه ماشین بهم زد مقصرم خودش بود بعد بردم بیمارستان دستم ک تو شیشه ماشینش رفته بود چندتا بخیه خورد خسارت موتورمم قراره بده ولی بدنم خیلی درد میکنه و پاهام خیلی کبود شده به زور میتونم راه برم میخواستم ببینم الان ک صحنه تصادف از بین رفته میتونم شکایت کنم برای دیه ؟ یه نفرم که خونش اون نزدیکا بوده شاهد بوده.من گواهینامه ندارم و موتورمم بیمه نیست.

حالا نمیدونم برای دیه اقدام کنم یا خیر.به ضررمه یا خیر
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ..... در صورتیکه طرف مقابل مقصر میباشد و قبول تقصیر نیز نموده نیازی به داشتن گواهینامه و بیمه نامه توسط شما نیست. اما برای دریافت دیه می بایست از طریق مراجع قضایی علیه طرف مقابل طرح شکایت کرده و با دستور مقام قضایی کروکی فرضی ترسیم و شما نیز به پزشکی قانونی معرفی شوید. پس از صدور رای دادگاه امکان دریافت خسارت از بیمه گر اتومبیل مقصر وجود دارد.