در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید

چند ماه پیش همراه پسرم درماشین بودیم که تصادف کردیم

پسرم که 5ماهه بود زانو چپ دچار شکستگی شد یک ماه درگچ بود و پزشک قانونی طول درمان داده بود 3 ماه حالا بد سه ماه نامه پزشک قانونی این هست که آسیب دیدگی زانو چپ براثر اصابت به جسم سخت،

و برای خودم کبودی قدام ران راست و شکم، میخواستم بدونم چند درصد دیه تعلق میگیره واینکه چرا ننوشته شکستگی ونوشته آسیب دیدگی وقتی به دکتر متخصص مراجعه کردم گف نه این شکستگی کامل زانو هس که با گچ گیری بلند از مچ تا ران پا طی یک ماه التیام یافت
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

ارزوی سلامتی برای شما و خانواده محترمتون دارم

دیه جراحات وارده بر شما به میزان 3دینار و معادل 693 هزارتومان به نرخ دیه سال 97 میباشد

دیه شکستگی زانو 8 درصد دیه کامل می باشد.

گواهی ابتدایی و نهایی پزشکی قانونی مبنا و معیار تعیین دیه است . اگر جراحت کمتر از واقع تعیین شده به نظر پزشکی قانونی اعتراض وارد کنید و درخواست ارجاع به پزشک متخصص نمایید .

خارج از موضوع سوال

شکستگی های زانو و مچ و اساسا شکستگی های نزدیک به مفاصل در کودکان و خردسالان از اهمیت ویژه ای برخوردار است . در نزدیکی سر استخوانهای بلند مانند فومور (ران) تیبیا (درشت نی) رادیوس(ساعد) صفحاتی وجود دارد بنام اپی فیز پلیت یا صفحه رشد که در اثر شکستگی به انها اسیب وارد شده و با ام ار ای و عکسبرداری پیشرفته قابل به تشخیص است . اسیب به این صفحات موجب اختلال در رشد عضو شکسته و کوتاهی ان شود .