در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
با سلام

اگر مدتي با حداقل دستمزد پرداخت كنم بعدا ميتوانم مبلغ را اضافه كنم؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

برابر مقررات موجود تنها راه حل افزایش مبلغ حق بیمه اختیاری بر ای کسانی که سابقه بالای 10 سال دارند؛ قطع بیمه اختیاری و ادامه بیمه پردازی در قالب بیمه اجباری با دستمزد بالا و سپس ادامه بیمه در قالب بیمه اختیاری می باشد و کسانی که سابقه بیمه پردازی آنان کمتر از 10 سال باشد؛ پنانپه به هر نحو بیمه اختیاری خود را قطع و یا متوقف نمایند، و سپس متقاضی بیمه اختیای باشند، می توانند دستمزد مطابق با میل خود را تاحداکثر دستمزد اعلامی مشمول حق بیمه تامین اجتماعی انتخاب نمایند.