در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

سلام.

ممنون میشم دیه مربوط به گزارش پزشکی قانونی رو حدودا محاسبه بفرمائید. تصادف در 23 مرداد 1397 ( ماه حرام) صورت گرفته است.

  1.  خراشیدگی ( حارصه ) سمت راست پیشانی
  2. سائیدگی ( حارصه ) ناحیه فوقانی راست صورت،قدام آرنج چپ،بینی،مچ دست چپ،پشت دست چپ ( سه ناحیه جداگانه )
  3. سائیدگی عمیق ( دامیه ) سمت راست ناحیه تحتانی صورت-ساعت چپ
  4.  تورم و خراشیدگی ( حارصه ) لب تحتانی که ارش تورم به میزان سه دهم درصد ( 0.3% ) دیه کامل تعیین میگردد.
  5. جرح بخیه شده ( دامیه ) مخاط لب تحتانی که مطلوب التیام یافته است.
  6. خراشیدگی ( در حد حارصه ) قدام قفسه صدری که ارش خراشیدگی به میزان نیم درصد ( 0.5% ) دیه کامل تعیین میگردد.
  7. کبودی باسن راست ، کنار خاررجی زانوی چپ ، قدام ساق راست ، خلف آرنج راست ، ناحیه خارجی ابروی چپ، کف دست چپ، ساعد راست(دوناحیه جداگانه)
  8. خراشیدگی ( حارصه ) کنار زانوی چپ، بند اول انگشتان دوم و سوم و چهارم دست چپ
  9. شکستگی به میزان پنج درصد از سطح نمایان  دو دندان قدامی
  10. شکستگی به میزان پنچ درصد از سطح نمایان دندان خلفی.  همزمان و علاوه بر ضایعات اعلام شده قبلی آسیب بافت نرم قفسه صدری نیز داشته که ارش آن به میزان نیم درصد(0.5%) دیه کامل تعیین میگردد.

با تشکر از مشاورین محترم و سایت بیدبرگ

1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... مجموع دیات و ارش موارد فوق معادل 16/775 درصد دیه کامل میباشد که بنرخ دیه سال 97 مبلغ 387/502/500 ریال خواهد بود.

ضمناً تغلیظ دیه در ماه حرام فقط شامل موارد فوتی میباشد.