در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (130 امتیاز)
با سلام

من تقریبا 7 سال بیمه دارم ، تا خرداد 93 ، الان می خواهم تاکسی بخرم ، گفتن باید بیمه داسته باشی

مجبورم بیمه اختیاری شوم،آیا دو سال سربازی من به سابقه من اضافه می شود

و چقدر زمان می برد تا من بتوانم مدرک بیمه را برای تاکسیرانی ببرم
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

شما معرفی نامه از تاکسیرانی اخذ و به شعبه قبلی که واریز حق بیمه داشته اید ارائه دهید و بصورت بیمه رانندگان درون شهری بیمه پرداز گردید بدیهی است بیمه رانندگان در سال 97 مشمول کمک دولت نمیباشد و شما باید حق بیمه کامل را خودتان پرداخت نمایید. لازم بذکر است با توجه باینکه سوابق قبلی شما تا سال 93 بوده و شغل شما احتمالا عوض شده است معاینات پزشکی بدو بیمه شدن را باید انجام دهید و این امر زمان بر خواهد بود.

بعد از بیمه پردازی مجدد به مدت دو سال شما می توانید درخواست احتساب سوابق ایام سربازی خودتان را به شعبه ارائه دهید و پرداخت حق بیمه ایام سربازی این سوابق به سوابق پرداخت حق بیمه شما اضافه گردد.