در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
نحوه محاسبه امتیاز سنوات و تجربه افرادی که در طول خدمت از مقاطع تحصیلی مختلفی برخوردار شده اند چگونه است؟
1 پاسخ
توسط
نحوه محاسبه امتیاز سنوات خدمت و تجربه افرادی که در طول دوران خدمت از مقاطع تحصیلی مختلفی برخوردار بوده اند متناسب با مدرک تحصیلی مکتسبه در هر مقطع می باشد. به عبارت دیگر چنانچه فرد در طول خدمت از مدارک متفاوت برخودار بوده است به نسبت، سنوات و تجربه او هم براساس مدارک تحصیلی مکتسبه محاسبه خواهد شد.
سوال شده تیر 23, 2016 در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط بدون نام
نمایش از نو تیر 24, 2016
نحوه محاسبه سنوات 27 سال خدمت با مدرک کارشناسی چگونه است