در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام بزرگوار شما از کدوم شهر هستین؟منم دقیقا مشکلم همینه و بیمه آسیا شهرستان ساری بهم گفتن الکی نرو دنبالش هیچی بهت تعلق نمیگیره.

الان نمیدونم باید چیکار کنم یا کسی است که بتونه کار منو انجام بده.ممنون مراحل کارو بهم بگین یا اگر کسی مایل است انجام بده واسم.
1 پاسخ
توسط (6,950 امتیاز)
سلام  وقت بخیر  دوست گرامی

در بیمه نامه شما  پوشش های قرار دارد  که یکی از ان پوشش ها حوادث رانندس  . واز شما مبلغی بابت این پوشش دریاف شده پس  شرکت بیمه  موظف به پرداخت غرامت  میباشد

شما  به داد گاه صالحه مراجعه کرده  و از شرکت بیمه شکایت طرح مینمایید  تمامی مدارکه مربوط به درمان  /کروکی  و.... ارائه مینمایید   مطمئنن هم خسارت را دریافت مینمایید