در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام

من 8 سال در شرکتی مشغول کار بودم و برای خدمت سربازی ترک کار کردم و بعد دو سال مجدد به محل کار قبلیم برگشتم میخواستم بپرسم پایه سنوات به من تعلق میگیره ؟ چون الان به من پایه سنوات نمیدت
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام ، کارگری که به خدمت سربازی عزام می شود قرارداد وی به حالت تعلیق در می اید وبعد از اتمام خدمت سربازیتا دوماه فرصت دارد به محل کار قبلی خود مراجعه ودر شغل قبلی یا مشابه مشغول بکار شود وپایه سنوات خدمت مدت سربازی  وی طبق مصوبات شورای عالی کار بر روی حقوق وی اعمال شود .