در قانون کار و قرارداد کار توسط (109,610 امتیاز)
سلام

آیا قرارداد بازاریابی و دریافت مبلغ قرارداد به صورت درصد از مبلغ فروش به صورت پورسانتی که بازاریاب شخص حقیقی استو و  حقوق ثابت پرداخت نمی شود، می تواند در قالب پیمانکاری تنظیم شود ؟ با تشکر
2 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

در مراجع حل اختلاف اداره کار ، کلیه بازاریاب ها صرف نظر از روش های مختلف مزد بری مشمول قانون کار محسوب شده و بایستی از کلیه حداقل های قانونی بهره مند شوند.

ضمن اینکه عنوان پیمانکار بجای واژه کارگر در قرارداد ، موجب خارج شدن از شمول قانون کار نبوده و در قرارداد های پیمانکاری تک نفره (خصوصاً در بخش خصوص) اصل بر رابطه کار تابع می باشد.