در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

کارگران شرکت ما از سالهاي قبل در طول سال 6 قرارداد 2 ماهه داشته ودارند.کارفرما مي خواهند در آذر97 ، فقط سنوات و ذخيره مرخصي سال91 کارگران را بپردازد و به قول خودشان بابت سال91 تسويه حساب کامل شده باشد و ادعايي از جانب کارگران بعدا وجود نداشته باشد. و اين در حاليست که هنوز همان کارگران به کار مشغول هستند و تاريخ پايان کار ايشان مشخص نيست.

اگر سنوات و ذخيره مرخصي سال 91 کارگران با مزد سال 97 محاسبه و به ايشان پرداخت شود و ايشان همچنان طبق قرارداد سال97 مشغول بکار باشند آيا اين مبلغ حکم علي الحساب دارد و درپايان کار کارگر بابت سال 91 بايد مابه التفاوت آن با آخرين دستمزدش محاسبه و به ايشان پرداخت شود؟

لطفا" در مورد نحوه تسويه حساب صحيح سالهاي قبل کارگران در طول سال جاري در حاليکه کارگر همچنان مشغول بکار مي ماند اظهار نظر فرماييد. با تشکر.
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام ، هر چند حق سنوات خدمت جزو مزایای پایان کار می باشد ولی درصورتی کارفرما حق سنوات خدمت معوقه کارگر را  برمبنای اخرین حقوق با توجه به تاریخ خاتمه قرارداد پرداخت نماید  وامضا بگیرید بدلیل قراردادی بودن علی الحساب تلقی نمی گردد درهر صورت نظر مراجع حل اختلاف در این خصوص قطعی ولازم الاجراست .