در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
دادخواست استرداد لاشه سفته دادم,سفته بابت حسن انجام کاربوده و پس نداده کارقرما,شماره سفته هام ندارم فقط پیامیکی که داده بابت حسن انجام کار سفته میگیرم هست و اتیان سوگند هم درخواست دادم , در جلسه دادگاه چی بگم که مجبورش کنن سفته بده ؟
1 پاسخ
توسط (2,660 امتیاز)
با سلام
متن سفته نگارش شده شما بسیار مهم می باشد. درصئرتی که سفته را بدون تاریخ و بدون درج علت به کارفرما تحویل داده باشید کار کمی سخت می شود و زمانی کار سخت تر خواهد شد که شما ذینفع سفته را مشخص نکرده باشید و صرفا مشخصات خودتان را بابت متعهد در سفته نوشته باشید. آن طور که از تو توضیحات جنابعالی برمی آید شما رسیدی هم مبنی بر تحویل سفته به کارفرما ندارید و با توجه به جمیع جهات ، شواهد موجود کار را برای شما در جلسه دادگاه بسیار سخت خواهد کرد و اگر کارفرما سوء نیتی داشته باشد قطعا به دردسر خواهید افتاد. پیشنهاد بنده در حال حاضر این است که از طریف دوستان یا همکاران مشترک و بصورت مسالمت آمیز پیگیر حل مساله خود باشید. اگر از جانب شما ضرری به کارفرما تحمیل نشده باشد ، در صورتی که کلید مناسبی برای گشایش این قفل انتخاب نمائید حتما جواب خواهید گرفت.

سربلند باشید