در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
بنده که در حال پنچرگیری پرایدم بودم و ناگهان خودرو در اثر افتادن جک و حرکت به پایم برخورد و انگشت پام شکسته است و بیمارستان گزارش و پلیس هم گزارش داده. آیا از بیمه شخص ثالث  حوادث راننده اتومبیلم میتونم دیه بگیرم . خودرو درجلوی پارکینگ حیاط منزل یک دفعه حرکت و من بخاطر جلوگیری از افتادن در جوی آب دچار حادثه شدم.
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... مطابق ماده 14 آئین نامه اجرائی ماده 3 قانون بیمه شخص ثالث: چنانچه فردی که راننده وسیله نقلیه بوده ، در زمان وقوع حوادث موضوع این آئین نامه خارج از وسیله نقلیه بوده و دچار صدمات بدنی شود در حکم شخص ثالث بوده و خسارت وارده حسب مورد از محل بیمه شخص ثالث یا صندوق تامین خسارتهای بدنی پرداخت میشود و در غیر اینصورت خسارت از محل بیمه نامه حوادث راننده جبران خواهد شد.