در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام

بنده از کارفرما شکایت کردم و رای به برگشت کار و پرداخت مطالبات و حق بیمه شد به نفع بنده، در تاریخ۳/۶/۹۷ کارفرما  اعتراض نکرد و تمکین هم نکرد ، از طریق دادگستری مبلغی ازشون گرفتم ، اما چون قرار داد بنده تا ۲۰/۱۰/۹۷ بود اداره کار گفت باید دوباره شکایت کنی به خاطر پرداخت نکردن مطالبات و حق بیمه چون مربوط به آینده میشده و باید از گذشته شکایت کنی منم شکایت نوشتم اداره کار دوباره حکم داده و کارفرما محکوم به پرداخت مقداری پول و حق بیمه تا  تاریخ شکایتی که دوباره کردم  شده ۷/۸/۹۷ ،

حالا کار فرما اومده رو این حکم جدید اعتراض زده، میخاستم بدونم چون حکم جدید بر اساس حکم قبلی که بدون اعتراض کارفرما و قطعی  بوده صادر شده  اصلا کارفرما حق اعتراض نباید قانونن داشته باشه  چون این حکم جدید هم فقط نوشته با توجه به دادنامه و حکم تاریخ ۳/۶/۹۷ محکوم به پرداخت مطالبات شده کارفرما ، اگر میشه بگید کارفرما حق داره یا نه با توجه به توضیحاتی که دادم

ممنون میشم
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام ، با ستناد ماده ۱۵۹ قانون به کلیه احکام بدوی هیات تشخیص طرفین دعوی کارگر وکارفرما حق اعتراض دارند حتی حکمی در اجرای حکم قبلی بازگشت به کار صادره شده باشد ومی بایست مجددا در هیات حل اختلاف رسیدگی شود.