در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام
من بیمه 18درصد مشاغل ازاد دارم که ماهی 250 هزارتومان واریز میکنم. ولی 2 کتاب تالیفی هم دارم . الان متوجه شدم که اگر بیمه نویسندگان بشم فقط 8درصد لازمه پرداخت کنم. امکان تبدیل وضعیت هست ؟ و آیا این به نفعه؟

تشکر
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

بیمه نویسندگان هم مشمول قوانین و مقررات بیمه حرف و مشاغل ازاد میباشد و شما فقط از میزان 10 درصد حداقل دستمزد سال مشول کمک دولت میشوید و مابقی را باید خودتان پرداخت نمایید یعنی حدود 110 هزار تومان از مبلغ حق بیمه شما کسر میگردد سایر خدمات و مزایا مانند بیمه حرف ومشاغل آزاد میباشد.