در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
چند ماه وقت هست تا بعد فوت متفوا حقوق بازنشستگی ایشان قابل انتقال به وراث باشد؟ ما شنیدیم که اگر نه ماه از فوت شخص بگذرد و انحصار وراثت کامل نشده باشد، حقوق ایشان قطع میشود و دیگر به وراث منتقل نمیشود.
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

نام صندوق بیمه ای خود را قید ننموده اید، اما در صندوق تامین اجتماعی از تاریخ درخواست مستمری بازماندگان ، نه ماه وقت دارید تا نسبت به اخذ گواهی حصر وراثت اقدام نمادئید. و در صورت تاخیر در ارائه گواهی پیشگفت، مستمری بازماندگان به شخص دیگری قابل انتقال نمی باشدو صرفاً پرداخت آن متوفق ( فریز) می گردد.