در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
حدود 10 سال که در شرکتی مشغول کار هستم. به دلایلی باید با شرکت تسویه حساب نموده و 2ماه فعالیت آزاد داشته باشم و حق بیمه تامین اجتماعی پرداخت نمی شود. به احتمال زیاد بعد از این 2 ماه مجددا در شرکت قبلی مشغول بکار خواهم شد. با این شرایط چه مشکلی در خصوص استفاده از مزایای تامین اجتماعی (بیمه بیکاری، خدمات درمانی، بازنشستگی و ...) در آینده می تواند ایجاد شود؟
ممنون از پاسخگویی دوستان
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)
با سلام و احترام

در خصوص خدمات بازنشستگی و درمانی و غیره در آینده مشکلی پیش نخواهد آمد. بیمه تامین اجتماعی بر اساس و مبنای روزهای تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی شما مربوط هست.