در سوابق بیمه توسط
سلام اینجانب حسن بوالحسنی متولد 1365/06/22 صادره از تهران خواهان خرید وقفه بیمه تامین اجتماعی از سن 24 سالگی تا به امروز هستم . لازم به ذکر است اینجانب به میزان 22 ماه سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم و میخوام وقفه ایجاد شده را خریداری کنم . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

با سلام تنها سابقه قابل خریداری عبارتند از : کسری سابقه تا ده سال (جهت بازنشستگی با سن 60 سال آقایان و سن 55 سال خانم ها) و سابقه سربازی. مابقی خلا بیمه ای که به علت عدم اشتغال ایجاد شده قابل محاسبه و پرداخت نمی باشد.

خرید فاصله بین سابقه بیمه تامین اجتماعی