در سوابق بیمه توسط
سلام؛؛من از سال84 تا 86 به مدت دو سال تو یه شرکتی کار میکردم: به خاطر نبود کار اومدم بیرون؛: تو این دو سال 4یا5ماه بیممو رد کرده؛؛بعد دوباره از شهریور 89دوباره رفتم کار کردم تا  اول95:؛یعنی ((5سالو 6ماه))که تو این مدتم کلا((3سال)) ریخته بعد به خاطر ندادن حقوقم به مشکل خوردیم ولش کردم الانم که 4ماه از سال رفته5میلیون ازش طلبکارم که هنوز نداده میخاستم ببینم شکایت بکنم تو سابقه بیمم تاثیر داره یا میتونم بیمه بیکاری بگیرم؟؟
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

شما می بایستی با مراجعه به اداره کار محل مربوطه و ثبت دادخواست مبنی بر الزام کارفرما به پرداخت حقوق و مزایای معوقه و واریز حق بیمه اقدام نمائید و در صورتیکه یکماه از اتمام کار شما گذشته باشد نمیتوانید از مزایای بیمه بیکاری استفاده نمائید.