در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
من  دیروز 97/8/12با شعبه تهران تماس گرفتم گفتن سعی میکنیم قبل از تعطیلات واریز کنیم .
2 پاسخ
توسط (15,090 امتیاز)

سلام
با تشکر از طرح سوالتون در بیدبرگ . لطفا دیدگاه یا سوالات مربوط به واریز حقوق بیمه بیکاری آبان ماه 97 را در قسمت پاسخ یا دیدگاه سوال زیر مطرح کنید

تاریخ و زمان واریز حقوق بیمه بیکاری آبان ماه 97 در شعبه های مختلف کی است ؟