در بیمه بیکاری توسط (-1,060 امتیاز)

سلام دوستان میخواستم خواهش کنم هر وقت حقوق بیمه بیکاری آبان ماه 97 واریز شد براتون در این
پست به دیگران هم زمان و تاریخ واریز حقوق بیمه بیکاری ابان ٩٧ اتون رو اطلاع بدید با ذکر شعبه در صورت امکان ،

انشالله این ماه برای همه رو سر وقت بدن

ممنون

توسط (100 امتیاز)
تابحال دریافتی نداشتین ؟
توسط (100 امتیاز)
سلام هنوزنه !دیروزرفتم تامین اجتماعی گفتن تا۲۱ آبان واریز میکنن.بخاطریک هفته تعطیلی برخی ازشعب ،واریزیها  معوقه داشته!. اللهُ اعلم!!!
توسط (100 امتیاز)
سلام ایا کسی از شعبه 29 دریافتی داشته بچها  من 21 هم حقوقی دریافت نکردم
توسط (180 امتیاز)
سلام،

بیمه بیکاری من تا پایان شهریور بود که فقط ماه شهریور رو با 1 ماه تاخیر و در 15 آبان واریز کردن و کلا دیگه تموم شد بیمه بیکاریم.

اصولا هر زمانی که پرونده تکمیل بشه 2 ماه بعد اولین واریزی برای مجموع دو ماه صورت می گیره یعنی احتمالا برای شما تو آذر ماه بین 16 تا بیستم ماه واریزی صورت می گیره و بعدش دیگه هر ماه واریزی صورت می گیره اما با اینکه عرفش اینه بازم امکان داره واریزی به شکل دیگه هم صورت بگیره.
توسط (100 امتیاز)
از شهر قم کسی بیمه بیکاری آبان97 رو گرفته
21 پاسخ
توسط (380 امتیاز)

سلام دوست من

واریز حقوق بیمه بیکاری معمولا بین 10 ام الی 15 ام هر ماه انجام می شود. اگر بعد از این مدت واریزی صورت نگرفت باید به شعبه تامین اجتماعی مراجعه و علت را جویا شوید.
لطفا در صورتی که دوستان واریزیشون صورت گرفت با ذکر شعبه اطلاع بدن تا اگر مشکلی برای سایر افراد باشد سریعتر پیگیری حقوق بیکاری شون رو کنن.

در صورتی که در زمینه بیمه بیکاری نیاز به مشاوره تلفنی با متخصص بیمه بیکاری دارید از طریق صفحه اصلی سایت بیدبرگ درخواست مشاوره خود را ثبت کنید >> ثبت درخواست مشاوره <<

سوال شده مهر 29, 2018 در بیمه بیکاری توسط (210 امتیاز) علت ثبت نشدن سابقه بیمه بیکاری تا پایان ماه چیست ؟
توسط (180 امتیاز)
سلام من97/07/30 بیه بیکاریم تموم میشه

اخرین انگشت زنی هم 9 مهر بوده و هم از کاریابی هم از خود شعبه پرسید م کار دیگه ایی نباید انجام بد م ماه اخر من توی ابان واریز میشه ؟ گفتن نه مشکلی نیست و اریز میشه

الان سابقه بیمه رو چک کردم ماه مهر برای من رد نشد رفتم کاریابی میگه رد شده شعبه میگه کاریابی رد نکرده و اسم شما تو لیست پرداختی نیس  و با ابانی ها پرداخت میکنن ینی (15 آذر)

من ادلان وقتی اخر مهر بیمه ام تموم شده و خیلی راحت گردن نمیگیرن چرا باید باید تا اذ ر صبر کنم رو چه حرف و مدرکی دستم به کجا بند ه

چرا ماه اخری ادمو اذ یت میکنید

چرا اینجوری هستید اصلا من الان نمیدونم باید چیکار کنم کجا برم پیش کی برم
خو اهشا کمکم کنید
توسط (140 امتیاز)
دوست عزیزمال من هم توی آبان تموم میشه انشالله برات لیست بیمه رو رد میکنن من هم نمیدونم ولی حدس میزنم..