در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
نگهبانی سه شیفت،درشرکت صنعتی که الکترود تولید کرده ودران مواد شیمیایی بکار رفته  وگشت های یک ساعته در تمام محوطه شرکت و واحدهای تولیدی انبار و غیره به مدت بیست  دقیقه هر ساعت بیست دقیقه در روز وشب به طور دائم بدون تعطیلی ، حتی پنج شنبه ، جمعه یا تعطیلات رسمی، بدون حتی یک دقیقه خواب یا استراحت حتی در شب و تغییرات فیزیولژیکی که شامل؛ حالت متغیر استراحت در هفته است وشیفت ٨/١۶ شامل سختی کار میشود ؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
باسلام ، شغل نگهبانی جزو مشاغل سخت وزیان اور نمی باشد ولی اظهارنظر قطعی با توجه توضیحات جنابعالی والودگی محیط  کار ابرازی در صلاحیت کمیته تخصصی مشاغل سخت وزیان اور استان می باشد .