در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

امتیاز حق شاغل بهورزان دارای مدرک تحصیلی سوم راهنمایی و پنجم ابتدایی چگونه تعیین می شود؟
1 پاسخ
توسط
با سلام

امتیاز حق شاغل بهورزان دارای مدرک تحصیلی سوم راهنمایی و پنجم ابتدایی که دوره های مربوطه را طی نموده اند به ترتیب معادل ردیف اول جدول شماره ٧ (دیپلم) و معادل جدول شماره ٨ (پایین تر از دیپلم) و متناسب با ردیف های جدول شماره (٣) تعیین می شود.