در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام من تصادف کردم دادگاه پروندمو داده بیمه واسه دریافت علی الحساب حالا بیمه گفته وقت پزشک معتمد داری معاینت کنه ینی میخاد دیه رو کم کنه اصلا کار پزشک معتمد چیه
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ..... مرجع قانونی معاینه و رسیدگی به جراحات و صدمات بدنی سازمان پزشکی قانونی میباشد و قاضی پرونده در نهایت طبق نظر آن مرجع رای نهایی را صادر میکند.

در برخی موارد پرداخت علی الحساب دیده شده است شرکت بیمه برای اطمینان از صحت مندرجات نظریه اولیه پزشکی قانونی قبل از پرداخت نظر پزشک معتمد خود را نیز جویا میشود.

لکن در زمان تسویه خسارت ملاک پرداخت مندرجات رای قطعی دادگاه خواهد بود.