در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام،

در صورت تامین دلیل توسط زیان دیده، کارشناس صرفا نوع و قسمتهای خسارت دیده را تعیین میکند یا ارزش گذاری هم میکند؟ و با توجه به اینکه تامین دلیل بدون حضور مقصر انجام شده و ابلاغی هم صورت نگرفته چگونه امکان اعتراض احتمالی به نظر کارشناس وجود دارد ؟ زیاندیده در حال حاضر اقدام به تعمیر خودرو خود نموده.

ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید
1 پاسخ
توسط (6,950 امتیاز)
با سلام

دوست عزیز افت قیمت  به چند مورد بستگی دارد

سال ساخت خودرو/ خودرو قبلا رنگشدگی و با تصادف داشته  و...

اگر خودرو تصادف نداشته باشد  ارزش ان قبل تصادف محاسبه میشود و طبق ان افت قیمت مشخص واعلام میگردد

حال اگر شما به مبلغ افت  اعطراض دارین  اعلام میکنید و در خواست کارشناسی مجدد میکنید که با هزینه میباشد   طی این مدت اگر فرد اقدام به تعمیر خودرو نموده از نظریات و عکس های موجود قابل کارشناسی بتشد تصمیگیری میشود

همه ی اینها ملزم به ابن است که از زمان اعتراض نگذشته باشد  که باز هم چون در غیاب شما  حکم  صادر شده قابل پیگیری میباشد