در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام

بنده پنجم تیر ماه 97 بیکار شدم و درخواست بیمه بیکاری دادم بعد از اتمام مراحل اداره بیمه پرونده بنده را تایید نکردند و دلیل این عدم تایید ، پرداخت نکردن حق بیمه بنده توسط کارفرما از اول فروردین 97  تا روزی که بنده بیکار شدم (حدود 4 ماه و 5 روز) هست لطفا راهنمایی کنید (کارفرما در دسترس نیست)
2 پاسخ
توسط (4,980 امتیاز)

با سلام و عرض ادب

 با توجه به ماده36 قانون سازمان تامین اجتماعی کارفرما مسئول پرداخت حق بیمه سهم خود و بیمه شده به سازمان می‌باشد و مکلف است در موقع پرداخت مزد یا حقوق و مزایا، سهم بیمه شده را کسر نموده و سهم خود را برآن افزوده و به سازمـان تأدیـه نماید. در صورتی که کارفرما از کسر حق بیمه سهم بیمه ‌شده خودداری کند شخصاً مسئول پرداخت آن خواهد بود. تاخیر کارفرما در پرداخت حق بیمه یا عدم پرداخت آن رافع مسئولیت وتعهدات سازمان در مقابل بیمه شده نخواهد بود.