در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام
ما يه شركت خدمات شبكه هستيم براي يه شركتي خدمات انجام داديم و فاكتور رسمي صادر كرديم. اون شركت مبلغ 16.67 از فاكتورها رو كم كردو نگه داشت تا مفاصاحساب از بيمه بگيريم و بعد با ارائه مفاصاحساب به ما پرداخت كنه. بيمه كه رفتيم براي هر فاكتور گفتن كه بايد 15% رو به بيمه پرداخت كنيد. بعد بهتون مفاصاحساب ميديم.

ما براي انجام كار از كارمندان شركت استفاده كرديم و براي همه ليست بيمه رد ميشه و تا الان هم بدهي نداشتيم. اين بيمه هايي كه براي كارمندان پرداخت شده از اين عددي كه بيمه بابت مفاصاحساب ميخواد بگيره نبايد كم بشه؟ يعني بيمه اي كه هر ماه بابت كارمندان به تامين اجتماعي پرداخت ميشه تاثيري نداره و از اين عدد كسر نميشه؟
ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

در صورتی که شرکت حقوقی میباشید و کار توسط کارکنان شما انجام شده است و لیست حق بیمه ماهانه ارائه و پرداخت شده باشد وفق بخشنامه 14/3 جدید درآمد و ارائه تعهد کتبی مبنی بر ارائه دفاتر قانونی مفاصا حساب شما بدون پرداخت وجهی صادر میگردد.

قراردادهای پیمانکاری طراحی و ساخت نرم افزار و ارائه خدمات رايانه ای + فناوری اطلاعات و ارتباطات - مونتاژ - سخت افزار - رایانه ها - شبکه محلی - مستندسازی سیستم ها - اینترنت - خدمات فنی - آموزش - تایپ - آی اس پی - آر اف پی - پردازش - ویرایش - داده آمایی - برنامه نویسی - تحلیل بانک اطلاعاتی - خرید - بخشنامه 14 و 14/3 جدید درآمد
RFP - ISP - Internet-Data Entry- Site-WAN-LAN

بخشنامه 14/3 جديد درآمد
دستورالعمل نحوه شناسايي قراردادهاي فناوري اطلاعات (ICT) و محاسبه حق بيمه کارکنان شاغل در قراردادهاي مذکور
در صورتيکه موضوع فعاليت پيمانکار طبق اساسنامه و قرارداد مورد اجرا، انفورماتيک بوده و داراي گواهينامه فعاليت از شورايعالي انفورماتيک نيز باشد نحوه شناسایی و محاسبه حق بیمه قراردادهای مذکور وفق بخشنامه 14 و 14/3 جدید درآمد بشرح ذيل ميباشد:
نحوه شناسایی قراردادهای فناوری اطلاعات و ارتباطات :
1 - تولبد ، مونتاژ ، اجاره ، فروش ، آزمایش ، تعمیر ، نگهداری ، پشتیبانی و خدمات پس از فروش سخت افزارها و تجهیزات شبکه ها ، وب گاه ها و نرم افزار ها و ....

2 - طراحی ، نصب ، پیاده سازی ، راه اندازی و پشتیبانی آموزش شبکه ها و پایگاه اطلاع رسانی اینترنت ، و فضاهای رایانه ای ( سایتها) و به هنگام سازی اصلاعات موجود در وب گاهها.
LAN - WAN

3 - ارائه مشاوره و انجام نظارت بر طراحی و اجرای شبکه ها ، فضاهای رایانه ای ، خرید ، تحویل گیری و نگهداری سخت افزارها.

4 - تهیه طرحهای جامع فناوری اطلاعات ، طرحهای توجیهی ( فنی - اقتصادی) کسب و کار ، شناخت ، طراحی ، توین ، بهینه سازی و اصلاح روشها ، سیستمها و ساختار سازمانی.

5 - شناخت ، تحلیل ، طراحی ، ساخت و مستندسازی سیستم های نرمازفاری کاربردی تجاری و کاربرد خاص و نصب ، راه اندازی ، آموزش و پیاده سازی و پشتیبانی سیستمها و روشهای دستی و سیستمهای نرم افزاری.

6 - تولید و ارائه پشتیبانی در زمینه های مختلف نرم افزاری ، راهبری و عملیاتی سیستمه ، سایتها ، بانکهای اطلاعاتی ، سیستم های عامل و نرم افزارهای پایه ( شامل شناخت وضع موجود ، تجزیه و تحلیل ، طراحی ، برنامه نویسی ، فروش ، پیاده سازی ، نصب ، آزمایش ، پشتیبانی و اموزش تنها )

7 - ارائه مشاوره و انجام نظارت بر طراحی ، خرید و اجرای طرحهای سخت افزار ، نرم افزاری ، انتخاب پیمانکار ، انتخاب محصولات نرم افزاری و سخت افزاری و تحویل گیری محصولات و همچنین ارائه خدمات
RFP

8 - ارائه خدمتات رایانه ای شامل اجاره سخت افزار ، نرم افزار ، فضاهای رایانه ای ، تولید محتوای الکترونیکی.

9 - مشاوره خرید ، نصب و راه اندازی و برنامه ریزی جهت آموزش نیروی انسانی و ارائه خدمات فنی در این زمینه.

10 - تامین و ارائه خدمات اینترنت و آی اس پی و آموزش در زمینه های مختلف فناوری اطلاعات.
Internet - ISP

11 - جمع آوری ، پالایش و تغذیه اطلاعات و ارائه خدمات مرتبط با اطلاعات شامل ورود ، اصلاح ، پردازش ، بازسازی ، ویرایش و داده آمایی.
Data Entry
نحوه محاسبه حق بیمه قراردادهای فناوری اطلاعات و ارتباطات :
اشخاص حقوقي
1-وفق بخشنامه 14 جدید درآمد در مواردي که پيمانکار داراي دفاتر و اسناد قانوني باشد و حق بیمه ماهانه کارکنان خود را به سازمان پرداخت نموده باشد با اخذ تعهد بازرسي از دفاتر قانوني وفق بخشنامه 14/2 جدید درآمد  و به شرط عدم بدهي قطعي و يا تقسيط بدهی قطعی، مفاصا حساب قرارداد صادر مي گردد.

2- در مواردي که پيمانکار داراي دفاتر و اسناد قانوني باشد و حق بیمه ماهانه کارکنان خود را به سازمان پرداخت ننماید در اسرع وقت از دفاتر قانونی آن حسابرسی و بر مبنای آن حق بیمه وصول و سپس مفاصا حساب قرارداد صادر مي گردد.

3- در مواردي که پيمانکار فاقد دفاتر قانوني بوده و يا از ارائه دفاتر خودداري نمايد ضرورتی به استعلام درصد مکانیکی و غیر مکانیکی کارکرد از واگذرنده نبوده و قراردادهای مربوطه از نظر سازمان تامین اجتماعی مکانیکی محسوب میگردد و حق بیمه طبق ماده دوم مصوبه مورخ 70/10/24 شورایعالی تامین اجتماعی به ماخذ 7 درصد به اضافه بیمه بیکاری ( یک نهم) محاسبه و وصل و سپس مفاصا حساب صادر میگردد.

چنانچه پیمانکار وجهی بابت حق بیمه کارکنان در برخی از ماهها پرداخت نموده باشد باید از مبلغ حق بیمه محاسبه کسر و سپس مفاصا صادر میگردد..