در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

با عرض سلام و خسته نباشید.
لطفا دیه موارد فوق را برای ما محاسبه کنید و بفرمایید

  1. زخم حارصه طرف چپ سر
  2. دو فقره کبودی زانوی راست
  3. جراحت حارصه ساق راست
  4. کبودی زانوی چپ
  5. دو فقره خراش حارصه زانوی چپ
  6. زخم بخیه شده دامیه آرنج چپ
  7. خراش حارصه بازوی چپ عامل اصابت جسم سخت لبه دار

در تاریخ 1397/05/21 تصادف شده ..
لطفا اینم بفرمایید که این تصادف ما در مورخه بالا با ماه های حرام مطابقت دارد یا خیر ؟؟
واقعیت امر این موارد بالا برای راننده مقصر هست ایا خود راننده دیه تعلق میگیر یا خیر ؟؟

1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... مجموع دیات مشروحه در 7 بند فوق معادل 4/45 درصد دیه کامل میباشد که باحتساب نرخ دیه سال 97 مجموعاً مبلغ 102/795/000 ریال خواهد شد.

ضمناً مورخ 95/05/21 از ایام ماه حرام میباشد لکن تغلیظ دیه در ماه حرام فقط شامل دیه فوت میگردد.

طبق ماده 3 قانون بیمه شخص ثالث 95 راننده مسبب حادثه نیز مشمول دریافت دیه خواهد شد.