در دیوان عدالت اداری توسط (100 امتیاز)
با سلام و احترام

براي اصلاح عناوين شغلي كه بيمه تاييد نمي كند به دفاتر خدمات قضايي جهت ثبت شكايت مراجعه كردم ولي دفتر قضايي از من دادنامه اداره كار ميخواهد بعد از آن به اداره كار مراجعه كردم آن ها هم اين دادنامه را به من نميدهند و فقط فرم شماره 1 و 2 كه مبني بر تاييد عنوان شغلي من هست را كپي برابر اصل كردند و ميگويند ما دادنامه نداريم و همين مستندات قابل اجراست، با اين اوصاف من بايد چيكار كنم كه به شكايت من در ديوان رسيدگي شود؟
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
با سلام ،شما باید از طریق سایت دیوان عدالت اداری فرم دادخواست بدوی پرینت بگیرد وشکایت خود را به همراه مدارک ومستندات از جمله رای کمیته مشاغل سخت وزیان اور فرمهای ۱و۲ تکمیل وتحویل دفتر دیوان عدالت اداری جهت رسیدگی بدهید .موفق باشید