در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
سلام

ببخشید من یه زن مطلقه هستم که پدرم بازنشسته ارتش بود بعد فوت پدرم من رفتم برای گرفتن مستمری پدرم چون نا مادری داشتم یکم بخاطر گرفتنش خیلی سختی کشیدم بعد گرفتنش چون نامادری من راضی نبود دختر خودش که میشه خواهر ناتنی نقشه طلاق صوری کشیدن و تا بتونه مسمتری بگیره که باعث شدن حق منو رو کم کنن الانم با همون شوهرش که کلا دو ماه نیست طلاق گرفته تو یه خانه زندگی میکنه من چیکار میتونم بکنم

ممنون میشم کمکم کنید
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

مطابق مفاد بند «ب» ماده واحده قانون اصلاح تبصره 2 ماده واحده قانون اجازه پرداخت وظیفه و مستمری وراث کارمندان مصوب آذرماه 1338 و برقراری حقوق وظیفه در مورد فرزندان و نوادگان اناث مصوب  63/10/2 و نیز بند 3 ماده 48 قانون حمایت خانواده مصوب 91/12/1 مجلس شورای اسلامی، فرزندان اناث بیمه شدگان و مستمری بگیران متوفی به شرط نداشتن شوهر و شغل می توانند از مزایای مستمری بازماندگان بهره مند شوند.

لذا برخی از فرزندان اناث به قصد سوء استفاده و تقلب به قانون و به منظور بهره مندی از مزایای مستمری مربوطه، اقدام به طلاق از همسر خود نموده و با  مراجعه به سازمان درخواست دریافت مستمری بازماندگان بواسطه فوت والدین را می نمایند لیکن همچنان با همسر سابق خود زندگی می نمایند.

سازمان تامین اجتماعی با جمع آوری مدارک و مستندات مکفی از جمله :

تصویر طلاق نامه که توسط مسئول ذیربط ممهور به مهر برابر با اصل شده باشد.

 گزارش بازرسی دو نفره (مسئول امور فنی مستمریها و مسئول امور فنی بیمه شدگان) با تایید رئیس شعبه

 تصویر صیغه نامه موقت

 تصویر شناسنامه و کارت ملی فرزند اناث

درخواست بهره مندی از مزایای مستمری مربوطه و ...

مراتب را از طریق اداره کل استان جهت بررسی در  کمیته ای که به همین منظور با حضور نمایندگان اداره کل امور فنی مستمریها، اداره کل امور فنی بیمه شدگان، دفتر امور حقوقی و دعاوی و دفتر قوانین و مقررات در محل اداره کل امور فنی مستمریها برگزار نموده و جهت قطع مستمری من غیرالحق اقدام و وفق ماده 97 قانون تامین اجتماعی اقدام می نماید.

ماده 97 :
هركس به استناد اسناد و گواهى‌هاى خلاف واقع يا با توسل به عناوين و وسايل تقلبى از مزاياى مقرر دراين قانون به نفع خود استفاده نمايد يا موجبات استفاده افراد خانواده خود يا شخص ثالث را از مزاياى مذكور فراهم سازد به پرداخت جزاى نقدى معادل دو برابر خسارات وارده به سازمان تأمين خدمات درمانى يا اين سازمان و در صورت تكرار به حبس جنحه‌اى از 61 روز تا ششماه محكوم خواهد شد.

شما می توانید موضوع را به شعبه مربوطه گزارش دهید.