در بازنشستگی و مستمری توسط (110 امتیاز)
سلام

من حدود 23 سال سابقه کار در مشاغل سخت وزیان آور و همچنین دیگر مشاغلی که به آنها سختی کار نمیخورد دارم  و دو سال سربازی خود راهم به حساب بیمه واریز نموده ام که میشود25 سال  واکنون 48 سال سن دارم حال میخواهم بدانم که اگر بازخرید نمایم و تحت پوشش  بیمه بیکاری قرار بیگیرم و از مزایای آن استفاده نمایم

آیا می توانم  بعدازدوسال استفاده ازبیمه بیکاری   با سابقه 25 و سن 50سال و سختی کار متناوب بازنشسته شوم آیا به افراد تحت پوشش بیمه بیکاری سختی کار میخورد اینجا این را هم اعلام دارم که آخرین شغلی که من در آن مشغول خدمت هستم نیز طبق قانون به آن سختی کار میخورد

 لطفا من را راهنمایی نمائید باتشکر
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

سخت و زیان آور بودن مشاغل با دریافت مقرری بیمه بیکاری از بین نمی رود. بر اساس نوشته های شما، همه شرایط استفاده از مزایای بازنشستگی در کارهای سخت و زیان آور را دارید و دریافت مقرری بیمه بیکاری موجب ابطال کارهای  سخت و زیان آور نمی شود؛ البته به شرطی که قوانین تا زمان بازنشستگی شما دستخوش تغییر نگردند.