در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام و عرض ادب

مادر بنده درون استخر شنا افتاد و مفصل شانه اش شکست و مجبور به تعویض مفصل شانه با انجام عمل جراحی شدیم . استخر دارای بیمه حوادث نزد شرکت بیمه ایران هست و پس از مرخص شدن از بیمارستان مدارک پزشکی رو به شرکت بیمه ارائه کردیم و قرار شد پزشک معتمد بیاد و مبلغ خسارت و دیه رو تعیین کنه . وقتی پیش دکتر معتمد رفتیم گفت چون نظر پزشک معالج اینه که محدودیت حرکت خواهد داشت باید دو ماه دیگه مراجعه کنید .

 با توجه به موارد مشابه که اتفاق افتاده و دوستان تجربه دارید ، میخوام بدونم آیا دیه و پرداخت خسارت مالی به ما تعلق میگیره ؟ اگه تعلق میگیره به چه میزان هست ؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

به نظر می رسد بیمه ای که مد نظر شماست بیمه مسولیت حرفه ای ناجیان غریق یا بیمه مسولیت اماکن ورزشی (اسخر) را در قبال مراجعین است.

1. شرکت بیمه به اندازه ای خسارت پرداخت می کند که مدیر استخر یا نجات غزیق (بسته به موضوع بیمه نامه) مقصر شناخته شود. ممکن است بخشی از قصور و اشتباه بر عهده خود زیان دیده باشد.

2. پزشک معتمد به نفع شرکت بیمه قضاوت می کند. بهتر است پس از دریافت خسارت از بیمه گر شکایت کنید.

۳. اگر شکایت کنید بررسی میزان نقص عضو و از کار افتادگی و دیه و ارش ناشی از این موضوع را مطابق با اصول و قانون مجازات اسلامی تعیین می کند. معمولا تشخیص پزشکی قانونی و پزشک معتمد بیمه گر متفاوت است.