در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام.

راننده مقصر که درحین واژگونی به بیرون از ماشین پرتاب شده جز شخص ثالث حساب میشود..چون  درخارج از وسیله نقلیه که. به دلیل پرتاب شدن از ماشین وبرخورد با اجسام سخت دچار ضایعه نخاعی شده چون در قوانین وایین نامه ها امده که هر کسی هنگام حادثه در خارج از وسیله نقلیه دچار حادثه شود شخص ثالث محسوب میشود ومیتواند تعدد دیات دریافت کند. ایا درست است.؟ تاریخ پایان طول درمان ۳/۹۷
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

راننده شخصی است که در لحظه قبل از حادثه در حال هدایت وسیله نقلیه بوده است.

یکی از اتفاقاتی که ممکن است برای سرنشینان و راننده رخ دهد، پرتاب شدن به بیرون از وسیله نقلیه است. به صرف این اتفاق نمی توان جایگاه سرنسین و راننده و شخص ثالث را تغییر داد.