در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
با سلام

همسر بنده خود تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی بوده و در کارگاره ایشان فقط بیمه ایشان به صورت اجباری رد میشود. همچنین ایشان 8 ماهه باردار هستند. آیا راهی وجود داره که ایشون تحت بیمه تکمیلی درمان قرار گرفته و هزینه زایمان پرداخت شود؟؟؟ در صورت امکان شماره و بیمه مورد نظر را اعلام فرمایید
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام.... دوست عزیز هیچ شرکت بیمه ای ریسک صد درصد پرداخت خسارت را بیمه نمیکند چون بیمه نامه و حق بیمه بر مبنای احتمال وقوع منعقد و تعیین میگردد.

ضمناً بیمه های درمان تکمیلی انفرادی و گروهی جهت ارائه پوشش زایمان حداقل 6 ماه الی 9 ماه دوره انتظار معین میکنند.