در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
با سلام

برادر من استخدامی سال ۷۰ نیرو های مسلحه و سال ۸۷ اخراج شده ولی کلا ۱۲ سال سابقه کار داره و ۵۰سالشه. میخواستم بدونم چه طور سه پنجم حقوق به همسرش تعلق میگیره؟
و آیا میشه سه سال کمبود بیمه رو  پرداخت کرد که به ۱۵ سال برسه؟
1 پاسخ
توسط (2,380 امتیاز)
با درود؛

درصورتی که سابقه خدمت حداقل ۱۵سال از طرف یگان مربوطه تایید نشود امکان دریافت سه پنجم حقوق را نخواهید داشت و راهی برای پرداخت بیمه این مدت بصورت یکجا نیز وجود ندارد.

درصورت تایید، ازطریق کارگزینی یگان خدمتی اقدام به درخواست سه پنجم حقوق کرده و اقدامات لازم انجام خواهد شد.