در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
سلام و خسته نباشید.

از تاریخ 6/1 تا 6/10 شرکت بالاجبار همه را بابت تعطیلات تابستانی تعطیل کرده است. روز آخر ایام تعطیلات بنده دچار حادثه ای شده ام و پایم آسیب دیده و یک ماه استعلاجی دریافت کرده ام. این موضوع را به اطلاع کارفرما رسانده ام و به دلیل اینکه تا آخر شهریور قرارداد داشته ام تا آخر ماه خدمات غیر حضوری ارائه داده ام. ولی کارفرما از همان تاریخ شروع تعطیلات یعنی 6/1. برای اینجانب ترک کار اعلام کرده است. با این شرایط آیا من می توانم از استعلاجی استفاده کنم؟ و  آیا این کار کارفرما قانونی بوده؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام ،با ستناد مفهوم مخالف ماده ۱۵ قانون کار در صورت تعطیلی قسمتی یا تمام کارگاه بااراده کارفرما بدون دلیل موجه صورت گرفته باشد،کارفرمامکلف است ایامتعطیل  را که در اثنای قرارداد کار واقع شده است حقوق ومزایا ان را در وجه کارگر پرداخت وحق بیمه این مدت را به تامین اجتماعی واریز نماید  تا شما بتوانید از غرامت دستمزد ایام استراحت پزشکی بهره مند شوید در صورت که از شما  درفاصله بین تاریخ ۶/۱تا ۶/۱۰مرخصی بدون حقوق امضا نمودهاید سعی نماید کارفرما مجاب کنید که حق بیمه وحقوق مدت فوق را پرداخت نماید در غیر اینصورت جهت الزام کارفرما به تادیه حق بیمه  وپرداخت حق السعی به اداره کار محل شکایت نماید موفق باشید