در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

من در آذر ماه ۹۵ با موتور سوار تصادف کردم ک بعد از حدود ی سال طول درمان پرونده پس از دادسرا ب دادگاه رسیدگی ارجاع شده .آیا ایشان می توانند بابت هزینه های بیمارستان جداگانه از من شکایت کنند؟؟ من محکوم میشوم و باید خودم هزینه بدهم یا بیمه متقبل می شود؟؟
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام مطابق ماده ۳۵ قانون شخص ثالث مصوب 1395 ـ هزينه هاي معالجه اشخاص ثالث زيان ديده و راننده مسبب حادثه در صورتي كه مشمول قانون ديگري نباشد، با لحاظ ماده ( ۳۰) قانون تنظيم بخشي از مقررات مالي دولت ( ۲) حسب مورد برعهده بيمه گر مربوط يا صندوق است.